Tietosuojalauseke

TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖ

Tätä henkilötietojen tietosuojakäytäntöä (jäljempänä "tietosuojakäytäntö") sovelletaan tietoihin, jotka moycapital.com-sivusto, joka sijaitsee moycapital.com-verkkotunnuksessa, voi saada käyttäjästä käyttäessään sivustoa.

  1. EHTOJEN MÄÄRITELMÄ

1.1. Seuraavia termejä käytetään tässä tietosuojakäytännössä:

1.1.1. "Sivuston" moycapital.com "(jäljempänä" Sivuston hallinto ") hallinta - henkilöt, jotka hallinnoivat sivustoa toimimalla Sergey Churzinin tai Sergey Nikolayevich Churzinin puolesta, jotka järjestävät ja (tai) käsittelevät henkilötietoja. määrittää henkilötietojen käsittelyn tarkoitukset, käsiteltävien henkilötietojen koostumuksen, henkilötiedoilla suoritetut toimet (toiminnot).

1.1.2. "Henkilötiedot" - kaikki tiedot, jotka liittyvät suoraan tai epäsuorasti tiettyyn tai tunnistettavissa olevaan henkilöön (henkilötietojen kohde).

1.1.3. "Henkilötietojen käsittely" - mikä tahansa toiminto (toimenpide) tai joukko toimintoja (toimintoja), jotka suoritetaan käyttämällä automatisointityökaluja tai ilman tällaisten työkalujen käyttöä henkilötietojen kanssa, mukaan lukien kerääminen, tallentaminen, järjestelmällisyys, kerääminen, tallentaminen, selventäminen (päivitys, muutos) , poiminta, käyttö, siirto (jakelu, tarjoaminen, käyttö), henkilökohtaistaminen, estäminen, poistaminen, henkilötietojen tuhoaminen.

1.1.4. "Henkilötietojen luottamuksellisuus" on pakollinen vaatimus operaattorille tai muulle henkilölle, joka on saanut pääsyn henkilötietoihin, estääkseen niiden levittämisen ilman henkilötietojen kohteen suostumusta tai muuta oikeudellista syytä.

1.1.5. "Sivuston" moycapital.com "käyttäjä (jäljempänä" Käyttäjä ") - henkilö, jolla on pääsy Sivustolle Internetin kautta ja joka käyttää Sivustoa" moycapital.com ".

1.1.6. «Evästeet» - небольшой фрагмент данных, отправленный веб-сервером и хранимый на компьютере пользователя, который веб-клиент или веб-браузер каждый раз пересылает веб-серверу ¢ HTTP-запросе при попытке открыть страницу соответствующего сайта.

1.1.7. «IP-osoite» - уникальный сетевой адрес узла в компьютерной сети, построенной по протоколу IP.

  1. YLEISET MÄÄRÄYKSET

2.1. Sivuston "moycapital.com" käyttö käyttäjän toimesta tarkoittaa tämän tietosuojakäytännön ja käyttäjän henkilökohtaisten tietojen käsittelyehtojen hyväksymistä.

2.2. Jos tietosuojakäytännön ehdot ovat eri mieltä, käyttäjän on lopetettava sivuston "moycapital.com" käyttö.

2.3. Tämä tietosuojakäytäntö koskee vain moycapital.com-verkkosivustoa. Sivuston hallinto ei hallitse eikä ole vastuussa kolmansien osapuolten sivustoista, joihin Käyttäjä voi seurata moycapital.com -sivustolla olevia linkkejä.

 

  1. YKSITYISYYSPOLITIIKAN AIHE

 

3.1. Tässä tietosuojakäytännössä vahvistetaan sivuston "moycapital.com" hallinnon velvollisuudet olla paljastamatta ja varmistamalla henkilötietojen luottamuksellisuuden suojaaminen, jonka Käyttäjä antaa Sivustohallinnon pyynnöstä rekisteröityessään sivustolle "moycapital.com". ".

3.2. Tämän tietosuojakäytännön mukaisesti käsiteltäväksi sallitut henkilötiedot toimittaa käyttäjä täyttämällä palautelomakkeen verkkosivuston "moycapital.com" kohdissa: "Nimi (nimesi)", "Sähköposti (sähköpostiosoitteesi)" ja sisältäen seuraavat tiedot:

3.2.1. Verkkosivuston moycapital.com käyttäjätunnus;

3.2.2. Verkkosivuston käyttäjän sähköpostiosoite moycapital.com.

3.3. Sivusto suojaa tietoja, jotka lähetetään automaattisesti käydessään sivuilla:

  • IP-osoite;
  • информация из evästeet;
  • tiedot selaimesta;
  • kirjautumisaika;
  • viittaaja (edellisen sivun osoite).

3.4. Kaikkia muita henkilötietoja, joita ei ole määritelty edellä (vierailuhistoria, käytettävät selaimet ja käyttöjärjestelmät, jne.), Säilytetään luotettavasti ja niitä ei saa levittää, lukuun ottamatta lausekkeissa mainittuja poikkeuksia. 5.2. ja 5.3. tämän tietosuojakäytännön mukaisesti.

  1. HENKILÖKOHTAISTEN KÄYTTÄJÄTIETOJEN KERÄÄMISEN TARKOITUKSET

4.1. Sivuston "moycapital.com" hallinto voi käyttää käyttäjän henkilötietoja seuraaviin tarkoituksiin:

4.1.1. Palautteen saaminen sivuston käyttäjän kanssa, neuvottelut sivuston käyttäjän Churzin Sergey Nikolaevich tilauksesta kirjallisesti tai suullisesti, ilmoitusten lähettäminen, tiedustelu sivuston "moycapital.com" käytöstä, palvelujen tarjoamisesta, pyyntöjen käsittelystä ja käyttäjän sovellukset.

4.1.2. Vahvistus käyttäjän toimittamien henkilötietojen oikeellisuudesta ja täydellisyydestä.

4.1.3. Tarjoamalla käyttäjälle tehokasta asiakas- ja teknistä tukea, jos Sivuston "moycapital.com" käyttöön liittyy ongelmia.

4.1.4. Tarjoamme käyttäjälle hänen suostumuksellaan erikoistarjouksia, hintatietoja, uutiskirjeitä ja muuta tietoa Sivuston tai Sivuston kumppaneiden puolesta.

4.1.5. Käyttäjälle pääsyn tarjoaminen Sivuston kumppaneiden sivustoille tai palveluihin tuotteiden ja palvelujen saamiseksi.

  1. HENKILÖSTÖN KÄSITTELYMENETELMÄT JA EHDOTTIEDOT

5.1. Käyttäjän henkilötietojen käsittely tapahtuu ilman aikarajoituksia, millä tahansa laillisella tavalla, myös henkilötietojen tietojärjestelmissä automatisointityökalujen avulla tai ilman sellaisia.

5.2. Käyttäjä hyväksyy, että Sivuston hallinnolla on oikeus siirtää henkilötietoja kolmansille osapuolille Sivuston käyttäjän tilauksen täyttämiseksi, joka on annettu sivustolla "moycapital.com" tai suoritettu kirjallisesti tai suullisesti Churzin Sergeyn kanssa käytyjen neuvottelujen aikana. Nikolaevich tai Churzinin edustajan Sergei Nikolaevichin kanssa.

5.3. Käyttäjän henkilötietoja voidaan siirtää Venäjän federaation valtuutetuille valtionhallinnon elimille vain Venäjän federaation lainsäädännön asettamilla perusteilla ja tavalla.

5.4. При утрате или разглашении персональных данных Администрация сайта информирует Пользователа лет

5.5. Sivuston hallinto toteuttaa tarvittavat organisatoriset ja tekniset toimenpiteet suojellakseen käyttäjän henkilökohtaisia ​​tietoja luvattomalta tai tahattomalta käytöltä, tuhoamiselta, muokkaamiselta, estämiseltä, kopioinnilta, jakelulta sekä kolmansien osapuolten muilta laittomilta toimilta.

5.6. Sivuston ylläpito yhdessä käyttäjän kanssa toteuttaa kaikki tarvittavat toimenpiteet estääkseen menetykset tai muut negatiiviset seuraukset, jotka aiheutuvat käyttäjän henkilötietojen menettämisestä tai paljastamisesta.

  1. OSAPUOLTEN VELVOITTEET

6.1. Käyttäjä on velvollinen:

6.1.1. Anna tietoja henkilötiedoista, joita tarvitaan sivuston "moycapital.com" käyttämiseen.

6.1.2. Обновить, дополнить предоставленную информацию о персональных данных в случае изменения данной и.

6.2. Sivuston hallinnon on:

6.2.1. Käytä vastaanotettuja tietoja vain tämän tietosuojakäytännön kohdassa 4 määriteltyihin tarkoituksiin.

6.2.2. Varmista luottamuksellisten tietojen varastointi salassa, älä paljasta ilman käyttäjän etukäteen antamaa kirjallista lupaa, äläkä myöskään myy, vaihda, julkaise tai paljasta muilla mahdollisilla tavoilla käyttäjän siirrettyjä henkilötietoja lukuun ottamatta . 5.2. ja 5.3. tämän tietosuojakäytännön mukaisesti.

6.2.3. Suorita varotoimet käyttäjän henkilökohtaisten tietojen luottamuksellisuuden suojaamiseksi menettelyn mukaisesti, jota yleensä käytetään tällaisten tietojen suojaamiseen nykyisessä liiketoiminnan liikevaihdossa.

6.2.4. Estä asiaankuuluvaan Käyttäjään liittyvät henkilötiedot siitä hetkestä lähtien, kun käyttäjä tai hänen laillinen edustajansa tai henkilötietojensa oikeuksien suojaamiseksi valtuutettu elin hakee tai pyytää vahvistusjaksoa, jos virheelliset henkilötiedot paljastetaan tai laiton toiminta ilmenee.

  1. OSAPUOLTEN VASTUU

7.1. Sivuston ylläpitäjä, joka ei ole täyttänyt velvollisuuksiaan, on vastuussa vahingoista, jotka käyttäjälle aiheutuu henkilötietojen laittomasta käytöstä Venäjän federaation lainsäädännön mukaisesti, lukuun ottamatta tapauksia, jotka on määritelty kohdassa. 5.2., 5.3. ja 7.2. tämän tietosuojakäytännön mukaisesti.

7.2. В случае утраты или разглашения Конфиденциальной информации Администрация сайта не несёт ответ

7.2.1. Tuli julkiseksi ennen sen menetystä tai paljastamista.

7.2.2. Lisää ostoskoriin

7.2.3. Ilmoitettiin käyttäjän suostumuksella.

  1. RIIDANRATKAISU

8.1. Ennen oikeuteen kääntämistä on nostettava vaatimus (kirjallinen ehdotus riidan vapaaehtoiseksi ratkaisemiseksi), joka koskee riitoja, jotka johtuvat sivuston "moycapital.com" käyttäjän ja sivuston hallinnon välisestä suhteesta.

8.2 .Получатель претензии в течение 30 календарных дней со дня получения претензии, письменно уведомляет заявителя претензии о результатах рассмотрения претензии.

8.3. Jos sopimukseen ei päästä, riita siirretään oikeusviranomaiselle Venäjän federaation voimassa olevan lainsäädännön mukaisesti.

8.4. Venäjän federaation voimassa olevaa lainsäädäntöä sovelletaan tähän tietosuojakäytäntöön sekä käyttäjän ja sivuston hallinnon väliseen suhteeseen.

  1. LISÄEHDOT

9.1. Sivuston hallinnolla on oikeus tehdä muutoksia tähän tietosuojakäytäntöön ilman käyttäjän suostumusta.

9.2. Uusi tietosuojakäytäntö tulee voimaan siitä hetkestä, kun se on julkaistu verkkosivustolla "moycapital.com", ellei tietosuojakäytännön uusi painos toisin määrää.

9.3. Ehdotuksista tai kysymyksistä, jotka koskevat tätä tietosuojakäytäntöä, tulee ilmoittaa sähköpostiosoitteeseen [sähköposti suojattu]

Sergey Konyushenko
Päätoimittaja , moycapital.com
Olen ollut yli 15 vuoden ajan analyytikko suuryrityksille. Rahoitus, investoinnit, budjetointi ovat ammatillista toimintaa, ja nyt jokainen voi käyttää neuvoni parantamaan tulevaisuuttaan.

jakaa ystävien kanssa
MoyCapital.com